Η ιστορία μας

Η ιστορία μας ξεκινάει το 1950 στο Μοναστηράκι,Ηφαίστου 6,μ’ένα μικρό μουσικό κατάστημα,πουλώντας αρχικά έγχορδα μουσικά όργανα όπως κιθάρες,μπουζούκια και μπαγλαμάδες.Με την πάροδο του χρόνου και την απόκτηση εμπειρίας η επιχείρηση επεκτάθηκε και μεταφέρθηκε το 1972 στην οδό Αιόλου 105,όπου στεγάζεται μέχρι και σήμερα.

Παράλληλα με την κατασκευή και την εμπορία μουσικών οργάνων,λόγω των αυξημένων αναγκών της αγοράς,η επιχείρηση ξεκίνησε και εισαγωγές όλων των μουσικών οργάνων και αξεσουάρ.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε σε όλο αυτό το διάστημα και σας περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε,ακούγοντας και τις δικές σας παρατηρήσεις,στο κατάστημά μας(Αιόλου 105) και στο eshop.

Με εκτίμηση

ΚΕΒΟΡΙΚΙ ΑΝ. ΠΑΥΛΟΣ

ΤΣΙΛΙΚΗ ΕΛΕΝΗ

Τηλέφωνο: 210 324 1984

Email: bouzouki.baglamas@yahoo.gr

Ο μπαγλαμάς

” Άκου πώς κλαίει ο μπαγλαμάς
κλαίει, κορίτσι μου, για μας

Δάκρυ τα τέλια στάζουνε
οι δρόμοι μας αλλάζουνε

Αναστενάζει ο μπαγλαμάς
δεν ήταν η χαρά για μας

Πώς να ταιριάξω μ’ άλληνε
ψεύτικε κόσμε γυάλινε”

Λευτέρης Παπαδόπουλος

Η ιστορία μας με αριθμούς!
Ιδρύθηκε το
1950
Μουσικά όργανα και αξεσουάρ
0 +
Η εξυπηρέτηση των πελατών μας δεν σταματάει μόνο στην πώληση,αλλά για οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει άμεσο service καθώς και επισκευή κάθε είδους μουσικού οργάνου των πελατών μας.

Μετά από 70 χρόνια ενασχόλησης και εξειδίκευσης στον τομέα μας,η προσπάθειά μας συνεχίζεται,ούτως ώστε οι καταναλωτές μας να βρούν σε εμάς,ποιοτικά και στην καλύτερη τιμή της αγοράς μουσικά όργανα κι αξεσουάρ.

Με την υποστήριξη και εκτίμηση των πελατών μας αναπτύξαμε και δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα.Στο κατάστημά μας οι πελάτες μπορούν να βρούν μεγάλη ποικιλία εγχόρδων(κιθάρες,μπουζούκια,μπαγλαμάδες,βιολιά,μαντολίνα,λύρες,λαούτια,σάζια,ούτια),κρουστών(ντράμς,τουμπελέκια,νταούλια,ντέφια παραδοσιακά),πνευστά(κλαρίνα,σαξόφωνα.τρομπέτες,φλογέρες),οργάνων με πλήκτρα(ακορντεόν-αρμόνια) καθώς και αξεσουάρ.

Καλάθι αγορών